Bármikor lemondhatod uplan előfizetésed. Tudd meg, hogyan mondhatod le az előfizetésed, mi történik a projektjeiddel a lemondás után, és hogyan aktiválhatod újra az előfizetésed, ha meggondoltad magad.
Hogyan mondhatom le előfizetésed
Az előfizetésed a Profil szerkesztése / Fizetési beállítások menüpontban mondhatod le, ahol a következő gombokra kell kattintanod:
Ha lemondod havi előfizetését, a következő hónapban nem fog levonódni annak díja a számládról.
Miután a havi előfizetésedből hátralévő letelik, továbbra is hozzáférsz a projektjeidhez, letöltheted a dokumentációt azokból, de nem tudod majd módosítani őket.
12 havi előfizetés:
Miután az előfizetésedből hátralévő letelik, továbbra is hozzáférsz a projektjeidhez, letöltheted a dokumentációt azokból, de nem tudod majd módosítani őket.
Hogyan aktiválhatom újra az előfizetésemetHa a lemondás után meggondoltad magát, akkor az előfizetést a lejárat előtt vagy után újra aktiválhatod.
Ugyanabban a menüben, ahol korábban lemondtad az előfizetést, újra aktiválhatod azt, vagy másik csomagot is választhatsz.