Ha törlöd profilod az uplanról, adataid véglegesen törlődnek rendszerünkből.

Fontos tudnod, hogy ez nem visszavonható lépés!
Hogyan tudod törölni a profilod
1. Nyisd meg a Profil beállításaidat

2. Görgess lentebb az oldalon a 'Fiók műveletek' szekcióra és itt kattints a 'Fiók törlése' gombra

3. A felugró ablakban kattints a 'Fiók törlése' gombra

4. Kaptál egy e-mailt tőlünk, nyisd meg levelezésed. A fiókod törlésének utolsó lépése az itt található linkre való kattintás:
