Művelet visszavonása/visszaállítása

Művelet visszavonása/visszaállítása

Véletlenül törölt egy ikont az alaprajzáról? Ne aggódjon, hiszen könnyen visszavonhatja a műveletet.

A visszavonás és a visszaállítás gombok az eszköztárban találhatóak meg:




Az aktuális munkamenet során legfeljebb 50 műveletet vonhat vissza és végezhet el újra. Ha frissíti az oldalt, a visszavonás és a visszaállítás parancsok nem lesznek elérhetők.


Visszavonási/visszaállítási lehetőségek 

A korábbi műveletek visszavonásához nyomja le a Ctrl + Z (Windows esetén)/Cmd + Z (Mac esetén) billentyűkombinációt, amíg el nem éri a visszavonandó műveletet. Ha a billentyűparancsok helyett az egérrel való navigálást részesíti előnyben, kattintson a visszavonás gombra. 



Ha újra meg akarja csinálni a visszavont műveletet, nyomja meg a Ctrl + Shift + Z (Windows) /Cmd + Shift + Z (Mac) billentyűkombinációt, vagy kattintson a visszaállítás gombra.



A visszaállítás és a visszavonás gombok csak akkor aktiválódnak, ha az alaprajzon legalább egy művelet végrehajtásra került. Csak a saját műveleteit vonhatja vissza/állíthatja vissza, a projektben résztvevő meghívott felhasználókét nem.