Előfizetés
Hogyan tudom törölni felhasználói fiókom
Ha törlöd profilod az uplanról, adataid véglegesen törlődnek rendszerünkből. Fontos tudnod, hogy ez nem visszavonható lépés! Hogyan tudod törölni a profilod 1. Nyisd meg a Profil beállításaidat 2. Görgess lentebb az oldalon a 'Fiók műveletek' ...
Hogyan mondhatom le az előfizetésem
Bármikor lemondhatod uplan előfizetésed. Tudd meg, hogyan mondhatod le az előfizetésed, mi történik a projektjeiddel a lemondás után, és hogyan aktiválhatod újra az előfizetésed, ha meggondoltad magad. Hogyan mondhatom le előfizetésed Az előfizetésed ...
Mit tartalmaz a Pro előfizetés
A PRO licensz a következő funkciókat tartalmazza: Korlátlan számú projekt létrehozása Anyagjegyzék Ajánlatkészítés Műszaki dokumentáció Kábel nyomvonali diagram Wi-Fi hőtérkép és kamera látószögének vizualizációja Elektromos és rack szekrény ...